Онлайн-Клуб Центра Томалогии.Онлайн-Клуб Центру Томалогії

Онлайн-Клуб Центру Томалогії.

Запрошуємо вас до унікальної спільноти однодумців – «Онлайн-клуб Центру Томалогії». Наш клуб – це можливість розширити кругозір, отримати цінні знання та розвинути нові навички. Ви зможете відвідувати різноманітні онлайн-заняття від наших наставників і експертів у найрізноманітніших галузях: психологія, краса, фінанси, мистецтво, технології та багато іншого. Щомісяця на вас чекають безліч захопливих і різноманітних занять!


У цей непростий час, коли наша країна переживає війну, ми хочемо створити простір, де кожен зможе знайти підтримку, розуміння, мотивацію і можливості для особистісного зростання. Ми віримо, що взаємна підтримка і турбота один про одного допоможуть нам подолати будь-які труднощі і вийти з цього випробування ще сильнішими і згуртованішими.

На період старту проєкту, як експеримент, ми вводимо оплату за гнучкою системою донатів. Ви самі вирішуєте, яку суму внести, виходячи зі своїх можливостей і бажань.

Переваги гнучкої системи:

  • Свобода вибору: Ви самі визначаєте свій внесок у клуб.
  • Доступ до всіх занять: Відвідуйте будь-яку кількість занять без обмежень.
  • Можливість познайомитися з новими темами: Досліджуйте різноманітні галузі знань.
  • Знайдіть однодумців: Спілкуйтеся з людьми, які поділяють ваші інтереси.
  • Розширте своє коло спілкування: Заведіть нові знайомства і розширте своє соціальне коло.

Що більше ви підтримаєте нашу спільноту, то більше у нас буде можливостей для цікавих зустрічей та обговорень. Долучайтеся до дружньої спільноти «Онлайн-клубу Центру Томалогії» та відкрийте для себе світ нових знань, знайомств, особистісного зростання та захопливого дозвілля. Будемо раді бачити вас на наших онлайн-заняттях!

З повагою та надією на мир, Команда «Онлайн-клубу Центру Томалогії»

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОНАТІВ:

  1. Карта ФОП, у призначенні вказуйте своє прізвище, 5169335106819630 .
  2. З-за кордону платіжна система LiqPay (у призначенні вказуйте своє прізвище) https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/i44981788872
  3. Для грн. : Найменування отримувача: ФОП Савицький Дмитро Віталійович, Код отримувача: 2618902331, Рахунок отримувача: UA373052990000026008026805604, Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

НАЙБЛИЖЧІ ЗАНЯТТЯ

ЛИСТОПАД (натисніть на назву, щоб побачити докладний опис):

Запрошуємо вас на щомісячне онлайн-заняття, де ми обговорюємо найактуальніші та найзворушливіші теми материнства та сімейних стосунків. Щомісяця ми збираємося, щоб розібрати найгарячіші питання і знайти вихід у складних ситуаціях, з якими стикаються сучасні мами. На наших зустрічах ми торкаємося широкого спектра тем: від сумнівів у власній компетентності як матері до складнощів у спілкуванні з підлітками; від проблем дорослих дітей до непростих стосунків із власними батьками. Ми також обговорюємо, як знайти нові цілі та сенси в житті, коли діти вже виросли. Наші заняття – це безпечний простір для обміну досвідом, отримання професійної підтримки та набуття нових інсайтів. Тут ви зможете поставити питання, що хвилюють вас, поділитися своїми переживаннями та отримати цінні поради від експертки та інших учасниць групи. Приєднуйтесь до нас щомісяця, щоб стати кращою версією себе як матері та особистості! Разом ми знайдемо відповіді на найскладніші питання і підтримаємо одна одну на шляху батьківства та особистісного зростання.

Ведуча групи – Ольга Єрофєєва

Скажені матусі!
Час: 7 листопада 2024 04:30 PM Київ

Увійти Zoom Конференцію

https://us02web.zoom.us/j/81643255372?pwd=ybiujkO0mnNC8RlviqY40XLgH3QRE8.1 

Ідентифікатор конференції: 816 4325 5372
Код доступу: 582285

Хочете навчитися слухати своє тіло, позбуватися стресу та напруги, розкривати внутрішні ресурси для самозцілення? Приєднуйтесь до нашої онлайн групи, і разом ми вирушимо в захопливу подорож до здоров’я, гармонії та внутрішнього балансу!

Ми розберемося, як наші емоції та думки впливають на фізичне самопочуття, і як цей зв’язок працює у зворотний бік. Наш досвідчений ведучий поділиться з вами практиками усвідомленості, техніками сканування тіла і методами саморегуляції. Ви відкриєте для себе потрійну модель розуму, техніку узгодженості та універсальний інструмент самодопомоги – метод БОН. А ще у нас буде багато практики самомасажу, який допомагає активувати приховані резерви вашого організму.

У нашій теплій і дружній компанії ви зможете навчитися способам допомоги собі та рідним, опануєте техніки самомасажу, навчитеся знімати напругу з себе та близьких, розкриваючи потенціал до самозцілення, зміцните здоров’я та зробите своє життя більш гармонійним. Тож не відкладайте турботу про себе на потім – приходьте до нас на групу! Ведуча групи: Клара Рогожникова.

Майстерня здоров’я. Гармонія тіла і духу
Час: 9 листопада 2024 06:00 PM Київ

Увійти Zoom Конференцію

https://us02web.zoom.us/j/85644417802?pwd=cQ1aPL20F0Omk1U8zdDthoytw4SoZC.1

Ідентифікатор конференції: 856 4441 7802
Код доступу: 713736

Заняття проводить кар’єрний консультант Центру Томалогії Ірина Конченко. Авторка низки методик самодіагностики та кар’єрного розвитку. Ведуча більш ніж 100 тренінгів і воркшопів з розвитку кар’єри та особистого бренду. Досвід індивідуального супроводу в пошуку роботи та професійної реалізації понад 200 осіб з України, Європи, США. Спеціалізація – кар’єрні кризи, зміна галузі, екологічний розвиток особистого бренду.

Що говорить авторка програми про заняття:

Моя багаторічна практика роботи з людьми показала –

реалізація людини – успішна, коли вона добре розуміє:

А) що її надихає («Хочу»)

Б) у чому її експертність («Можу»)

Коли ми об’єднуємо ці дві сфери, отримуємо потужний імпульс до руху, бо ми одразу бачимо наш наступний крок.

Опис заняття

Це заняття – суцільна практика.

Ваша практика з виходу в дію.

Заняття складається з двох частин.

Перша частина – аналізуємо + відчуваємо.

Що отримуємо як результат:

напрямок руху + оптимальний найближчий крок до реалізації.

Ця частина дає змогу дізнатися про себе багато нового і несподіваного 😊.

Друга частина – розберемо Ваші кейси і відповімо на уточнюючі питання:

  • щодо інструментів просування;
  • щодо аналізу сильних сторін фахівця/керівника;
  • психологічні;
  • інші.

Тривалість заняття – 2 години.

Запрошую Вас провести цей час приємно, цікаво та з користю для Вашої кар’єри.

Творчий прорив: Як розпочати новий проєкт або діяльність
Час: 13 листопада 2024 03:00 PM Київ

Увійти Zoom Конференцію

https://us02web.zoom.us/j/82111993279?pwd=Ap2JpIbHO0rX8D1QS2lwzX1PX3fXxB.1

Ідентифікатор конференції: 821 1199 3279
Код доступу: 182092

Ви втомилися від нескінченних пошуків себе, свого призначення та ідеального чоловіка? Ласкаво просимо до клубу «Відчайдушних жінок» – нашого щомісячного онлайн-семінару для тих, хто готовий узяти своє життя у свої руки й почати творити дива!

Тут ми не просто говоримо про проблеми – ми шукаємо рішення, ділимося досвідом і підтримуємо одна одну на шляху до щастя. Наші «відчайдушні» експерти – психологи і коучі – допоможуть вам розібратися в собі, стосунках з чоловіками і навколишнім світом. Разом ми будемо сміятися, плакати, вчитися і рости, щоб стати кращою версією себе.

На наших семінарах ви зможете:

Розкрити свою внутрішню богиню і заявити про себе світу
Навчитися любити себе так, щоб від вас шаленіли не тільки ви самі, а й усі навколо
Розібратися, чого ви хочете від чоловіків і як цього домогтися
Розпрощатися з багажем минулого і почати жити на повну
Стати господинею свого життя і навчитися отримувати від нього задоволення

Наші зустрічі – це мікс серйозності та веселощів, сліз і сміху, одкровень і прозрінь. Ми не боїмося бути чесними, вразливими і смішними. Бо знаємо – тільки так можна стати по-справжньому щасливою!

Приєднуйтесь до нашої теплої компанії «Відчайдушних жінок» і будьте готові до змін! Обіцяємо, нудно не буде. Адже відчайдушні часи вимагають відчайдушних заходів, чи не так?

Ведуча групи – Ольга Єрофєєва

Відчайдушні жінки
Час: 21 листопада 2024 04:30 PM Київ

Увійти Zoom Конференцію

https://us02web.zoom.us/j/81902827814?pwd=Gp8a4SNMzuKsMsJfZOBgVTZlMBQolB.1

Ідентифікатор конференції: 819 0282 7814
Код доступу: 978899

Ви відчуваєте, що ваші стосунки зайшли в глухий кут через нерозуміння одне одного? Ви говорите йому «люблю», а у відповідь чуєте «що на вечерю?» Ви для неї і зірку з неба, а вона все одно бурчатиме, що місяць не прихопили? Не можете домовитися, хто сьогодні обирає фільм? Вам здається, що ваша друга половинка говорить мовою іншої планети? Втомилися від суперечок про те, чия черга мити посуд і виносити сміття, від нескінченних суперечок і образ, від самозвинувачень і взаємних претензій?

Запрошуємо вас на нашу унікальну онлайн-зустріч «Чоловік і жінка: Два погляди на одне кохання… і час у ванній кімнаті», де ми перекладатимемо з «чоловічого» на «жіночий» і назад! Кожної останньої неділі місяця, о 18.00, у форматі «запитання-відповідь», ви зможете:

❓ Поставити хвилюючі вас запитання про стосунки – від серйозних до найсмішніших!

🙋 Отримати експертні відповіді та персональні рекомендації

💬 Взяти участь у відкритому обговоренні типових проблем пар

🔍 Краще розібратися в мотивах і почуттях один одного

💡 Оволодіти перевіреними стратегіями зі зміцнення партнерства, щоб разом справлятися з життєвими труднощами… ну, або хоча б зі спільними походами в магазин. 😉

Ваші провідники на цій зустрічі – психологи-консультанти Центру Томалогії, Олександр Іщенко та Наталія Вовк. Їхній професійний тандем дозволить вам подивитися на стосунки очима як чоловіка, так і жінки.

Досить дивитися на любов через призму образ і претензій! Записуйтеся на нашу онлайн-зустріч і навчіться розуміти мову своєї половинки. Давайте говорити про кохання однією мовою, без перекладача! 💞

Чоловік і жінка: Два погляди на одне кохання… і час у ванній кімнаті
Час: 24 листопада 2024 06:00 PM Київ

Увійти Zoom Конференцію

https://us02web.zoom.us/j/86731397855?pwd=N9C2LeaEtiM2R2X3jS3thtkzW60L2q.1

Ідентифікатор конференції: 867 3139 7855
Код доступу: 210916

Увага! Якщо ваша робота стала схожа на нескінченний день бабака, а мотивація зникла швидше, ніж печиво в офісі, то ви потрапили за адресою! Наше онлайн-заняття «Кар’єрний апгрейд» – це ваш шанс:

  • Провести діагностику свого професійного життя та виявити «баги» в кар’єрному коді
  • Визначити, чи потрібно вам робити «форматування» і переходити на нову «операційну систему»
  • Знайти «драйвери» вашої внутрішньої мотивації та встановити «антивірус» від рутини
  • Розробити «дорожню карту» для оновлення вашої кар’єри або оновлення себе.

Життя – це не статична програма, а динамічний процес із постійними оновленнями. І якщо ваша кар’єра зависла на старій версії, то час встановити апгрейд! Приєднуйтесь до нашої «кар’єрної техпідтримки» і дозвольте нам допомогти вам перезавантажити своє професійне життя. Ми разом знайдемо «ключі активації» вашого справжнього покликання і «розблокуємо» нові можливості для зростання. Не відкладайте апгрейд на потім – реєструйтеся на наше онлайн-заняття «Кар’єрний апгрейд» і переходьте на нову версію себе вже сьогодні! Увага, встановлення апгрейду може викликати підвищення рівня задоволеності життям і непереборне бажання прокинутися в понеділок уранці! 

Ведуча групи: Вікторія Задіора

Кар’єрний апгрейд: перетворіть своє професійне життя на нову версію себе
Час: 28 листопада 2024 07:00 PM Київ

Увійти Zoom Конференцію

https://us02web.zoom.us/j/89321617642?pwd=hXhSRwrJg2aLsMr23xbzpOFAK3tkK7.1

Ідентифікатор конференції: 893 2161 7642
Код доступу: 894179

ГРУДЕНЬ (натисніть на назву, щоб побачити докладний опис):

Хочете раз і назавжди розібратися з усіма часовими формами англійської мови? Зрозуміти, як думають носії мови? Запрошуємо вас на серію онлайн семінарів «Матриця англійської: Ключ до розуміння мови». Це унікальний курс, який допоможе вам:

  • Освоїти логічну базу для правильного сприйняття та відтворення англійської мови
  • Вивчити алгоритм і матрицю просторово-часової орієнтації
  • Отримати єдину основу, застосовну для всіх мов романо-германської групи
  • Навчитися правильно структурувати розмовну мову

Підхід заснований на розумінні того, як носії мови сприймають і використовують тимчасові форми. Після проходження курсу англійська граматика стане для вас простою та зрозумілою! Ведуча групи – Наталія Нечипоренко

Матриця англійської: Ключ до розуміння мови
Час: 3 дек. 2024 07:00 PM Київ

Увійти Zoom Конференцію

https://us02web.zoom.us/j/81580703052?pwd=I93jmnc9oosE9baB4HNQvoT2iL3Qd1.1

Ідентифікатор конференції: 815 8070 3052
Код доступу: 009650

Запрошуємо вас на щомісячне онлайн-заняття, де ми обговорюємо найактуальніші та найзворушливіші теми материнства та сімейних стосунків. Щомісяця ми збираємося, щоб розібрати найгарячіші питання і знайти вихід у складних ситуаціях, з якими стикаються сучасні мами. На наших зустрічах ми торкаємося широкого спектра тем: від сумнівів у власній компетентності як матері до складнощів у спілкуванні з підлітками; від проблем дорослих дітей до непростих стосунків із власними батьками. Ми також обговорюємо, як знайти нові цілі та сенси в житті, коли діти вже виросли. Наші заняття – це безпечний простір для обміну досвідом, отримання професійної підтримки та набуття нових інсайтів. Тут ви зможете поставити питання, що хвилюють вас, поділитися своїми переживаннями та отримати цінні поради від експертки та інших учасниць групи. Приєднуйтесь до нас щомісяця, щоб стати кращою версією себе як матері та особистості! Разом ми знайдемо відповіді на найскладніші питання і підтримаємо одна одну на шляху батьківства та особистісного зростання.

Ведуча групи – Ольга Єрофєєва

Скажені матусі
Час: 5 дек. 2024 04:30 PM Київ

Увійти Zoom Конференцію

https://us02web.zoom.us/j/86536332418?pwd=IPecNbNspS4oar2vTCT2bxS3nN8f2c.1

Ідентифікатор конференції: 865 3633 2418
Код доступу: 446200

Запрошуємо на відкриті онлайн зустрічі, де ми поговоримо про ставлення до себе та оточуючих. У дуже добрій атмосфері розкриємо причини непорозуміння між людьми, дізнаємося, як залишитися собою, враховуючи інших, поділимося особистим досвідом подолання внутрішніх і зовнішніх конфліктів. Ви зможете поставити всі питання, що цікавлять вас, і, завдяки спілкуванню, розширити свій погляд і розуміння. Ведуча групи – Наталія Нечипоренко

І сміх і гріх, або як ми розуміємо одне одного
Час: 17 дек. 2024 07:00 PM Київ

Увійти Zoom Конференцію

https://us02web.zoom.us/j/87176732164?pwd=HbUNJqrag4Ioq0zlgvHhDA1RDFDJWw.1

Идентификатор конференции: 871 7673 2164
Код доступа: 347637

Ви втомилися від нескінченних пошуків себе, свого призначення та ідеального чоловіка? Ласкаво просимо до клубу «Відчайдушних жінок» – нашого щомісячного онлайн-семінару для тих, хто готовий узяти своє життя у свої руки й почати творити дива!

Тут ми не просто говоримо про проблеми – ми шукаємо рішення, ділимося досвідом і підтримуємо одна одну на шляху до щастя. Наші «відчайдушні» експерти – психологи і коучі – допоможуть вам розібратися в собі, стосунках з чоловіками і навколишнім світом. Разом ми будемо сміятися, плакати, вчитися і рости, щоб стати кращою версією себе.

На наших семінарах ви зможете:

  • Розкрити свою внутрішню богиню і заявити про себе світу
  • Навчитися любити себе так, щоб від вас шаленіли не тільки ви самі, а й усі навколо
  • Розібратися, чого ви хочете від чоловіків і як цього домогтися
  • Розпрощатися з багажем минулого і почати жити на повну
  • Стати господинею свого життя і навчитися отримувати від нього задоволення

Наші зустрічі – це мікс серйозності та веселощів, сліз і сміху, одкровень і прозрінь. Ми не боїмося бути чесними, вразливими і смішними. Бо знаємо – тільки так можна стати по-справжньому щасливою!

Приєднуйтесь до нашої теплої компанії «Відчайдушних жінок» і будьте готові до змін! Обіцяємо, нудно не буде. Адже відчайдушні часи вимагають відчайдушних заходів, чи не так?

Ведуча групи – Ольга Єрофєєва

«Відчайдушні жінки» – щомісячний онлайн-семінар для тих, хто готовий на все заради щастя
Час: 19 дек. 2024 04:30 PM Київ

Увійти Zoom Конференція

https://us02web.zoom.us/j/88943491682?pwd=7rTxDnKtc0L4Ks1pYZOvzOPvxmefGS.1

Ідентифікатор конференції: 889 4349 1682
Код доступу: 869988

Хочете навчитися слухати своє тіло, позбуватися стресу та напруги, розкривати внутрішні ресурси для самозцілення? Приєднуйтесь до нашої онлайн групи, і разом ми вирушимо в захопливу подорож до здоров’я, гармонії та внутрішнього балансу!

Ми розберемося, як наші емоції та думки впливають на фізичне самопочуття, і як цей зв’язок працює у зворотний бік. Наш досвідчений ведучий поділиться з вами практиками усвідомленості, техніками сканування тіла і методами саморегуляції. Ви відкриєте для себе потрійну модель розуму, техніку узгодженості та універсальний інструмент самодопомоги – метод БУС. А ще у нас буде багато практики самомасажу, який допомагає активувати приховані резерви вашого організму.

У нашій теплій і дружній компанії ви зможете навчитися способам допомоги собі та рідним, опануєте техніки самомасажу, навчитеся знімати напругу з себе та близьких, розкриваючи потенціал до самозцілення, зміцните здоров’я та зробите своє життя більш гармонійним. Тож не відкладайте турботу про себе на потім – приходьте до нас на групу! Ведуча групи: Клара Рогожникова.

Майстерня здоров’я. Гармонія тіла і розуму: Шлях до здоров’я і благополуччя
Час: 21 дек. 2024 06:00 PM Київ

Увійти Zoom Конференцію

https://us02web.zoom.us/j/88415679579?pwd=Ua2SVlXnbTree1mSb4iBYYDjhrsYQI.1

Ідентифікатор конференції: 884 1567 9579
Код доступу: 818268

Ви відчуваєте, що ваші стосунки зайшли в глухий кут через нерозуміння одне одного? Ви говорите йому «люблю», а у відповідь чуєте «що на вечерю?» Ви для неї і зірку з неба, а вона все одно бурчатиме, що місяць не прихопили? Не можете домовитися, хто сьогодні обирає фільм? Вам здається, що ваша друга половинка говорить мовою іншої планети? Втомилися від суперечок про те, чия черга мити посуд і виносити сміття, від нескінченних суперечок і образ, від самозвинувачень і взаємних претензій?

Запрошуємо вас на нашу унікальну онлайн-зустріч «Чоловік і жінка: Два погляди на одне кохання… і час у ванній кімнаті», де ми перекладатимемо з «чоловічого» на «жіночий» і назад! Кожної останньої неділі місяця, о 18.00, у форматі «запитання-відповідь», ви зможете:

❓ Поставити хвилюючі вас запитання про стосунки – від серйозних до найсмішніших!

🙋 Отримати експертні відповіді та персональні рекомендації

💬 Взяти участь у відкритому обговоренні типових проблем пар

🔍 Краще розібратися в мотивах і почуттях один одного

💡 Оволодіти перевіреними стратегіями зі зміцнення партнерства, щоб разом справлятися з життєвими труднощами… ну, або хоча б зі спільними походами в магазин. 😉

Ваші провідники на цій зустрічі – психологи-консультанти Центру Томології, Олександр Іщенко та Наталія Вовк. Їхній професійний тандем дозволить вам подивитися на стосунки очима як чоловіка, так і жінки.

Досить дивитися на любов через призму образ і претензій! Записуйтеся на нашу онлайн-зустріч і навчіться розуміти мову своєї половинки. Давайте говорити про кохання однією мовою, без перекладача! 💞

Чоловік і жінка: Два погляди на одне кохання… і час у ванній кімнаті». Онлайн-практикум із виживання у стосунках
Час: 29 дек. 2024 06:00 PM Київ

Увійти Zoom Конференцію

https://us02web.zoom.us/j/89255544361?pwd=6IGSY9lnTVWXaUDhfYDv2YsetUg1EL.1

Ідентифікатор конференції: 892 5554 4361
Код доступу: 497270